Hirdetés

Hírek
Hétvégén kerékpáros vonulás miatt készülj egy jó adag lezárásra
Hétvégén kerékpáros vonulás miatt készülj egy jó adag lezárásra
Hirdetés

A Magyar Kerékpárosklub június 26-án, szombaton rendezi meg az I bike Budapest  biciklis felvonulást.

14 órakor a budai alsó rakpart Margit hídtól északra eső szakaszáról indul a vonulás, amit René van Hell holland nagykövet nyit meg. A pesti rakpart érintésével az Andrássy úton keresztül a Városligetbe érkezik a várhatóan több ezres kerékpáros felvonulás, ahol bringaemeléssel ér véget a program. A felvonulást záró bringaemelés várhatóan 17:00-kor lesz.

Az alábbi forgalomkorlátozásra lehet számítani:

  • Az Üstökös utcától dél felé a Budai alsó rakpart–Műegyetem rakpart-Petőfi híd–Közraktár utca–Pesti alsó rakpart–Széchenyi István tér–József Attila utca–Andrássy út–Bajza utca–Damjanich utca–Dvořák sétány útvonalon időszakos és szakaszos lezárásra kell készülni.
  • 14:40 és 17 óra között a 70-es és a 78-as trolibusz a Kossuth Lajos tér és a Keleti pályaudvar (Garay utca) között közlekedik, de módosított útvonalon: a Dembinszky utca–Wesselényi utca–Izabella utca–Király utca útvonalon jár, több megálló kimarad.
  • 14:20 és 16:40 között a 83-as trolibusz a Fővám tér M felé terelve, a Lónyay utcán át közlekedik, kimarad a Közraktár utca és a Fővám tér megálló, de ideiglenesen megáll a 15-ös autóbusz Czuczor utca és a Török Pál utca megállójában.
  • 14 óra és 16:30 között a 15-ös és a 115-ös autóbusz rövidített útvonalon közlekedik, a Fővám tér és a Boráros tér közötti megállókat nem érinti.
Hirdetés

  • 14:20-tól 17 óráig a 105-ös és a 178-as autóbusz módosított útvonalon jár, nem érinti az Apor Vilmos tér, illetve Naphegy tér felé a Vágány utca/Dózsa György út és a Petőfi tér közötti, a Gyöngyösi utca felé pedig a József Nádor tér és a Vágány utca/Dózsa György út közötti megállókat.
  • 14:20 és 16:30 között a 212-es autóbusz Svábhegy felé terelve jár, de megálló nem marad ki.
  • A keresztirányú forgalomban rövid idejű várakozásra számítsatok, emiatt pedig az érintett BKK-járatok is megnövekedett menetidővel közlekednek – írja a BKK.

Borítókép és Forrás: Magyar Kerékpárosklub


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés