Hirdetés
Hírek
Havazás – Tragikus ütközés, sérültek és karambolok többfelé
Havazás – Tragikus ütközés, sérültek és karambolok többfelé
Hirdetés

A mostoha időjárás miatt egyre több a járhatatlan út, és sajnos nem telik balesetek nélkül  a kedd.

Katasztrófavédelem reggel óta az alábbi káresetekről számolt be:

4-es főúton megcsúszott az úton és buszmegállóba hajtott egy kocsi Fegyvernek térségében, a 4-es főút 129-es kilométerszelvényénél. A megállóban senki sem tartózkodott és az autó két utasa sem sérült meg. A helyszínre a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók vonultak.

Egy teherautó és egy kocsi ütközött össze Telekgerendás és Csorvás között, a 47-es főút 146-os kilométerszelvényénél. A karambolban az autó vezetője könnyebben megsérült.

Kandelábernek ütközött egy autó Budapesten, a XI. kerületi Budaörsi úton, a Dayka Gábor utca közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágóval emeltek ki a kocsiból, majd átadták a mentőknek.

25-ös főút 77-es kilométerénél, Sajópüspöki térségében két autó hajtott egymásnak. A balesethez az ózdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Egy ember életét vesztette, miután összeütközött két autó az 1-es főút 29-es kilométerénél, Bicske térségében. A bicskei önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. 

Az M5-ös autópálya 39-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon, Kakucs térségében keresztbe fordult egy kamion. A balesethez a dabasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést.

Forrás: https://24.hu/belfold/2018/02/27/havazas-karambolok-beszorult-serult-buszmegalloba-rohano-kocsi/

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája