Hirdetés
Hírek
Hasznos és praktikus telefonos kiegészítők az autóba
Hasznos és praktikus telefonos kiegészítők az autóba
Hirdetés
(szponzorált)

A mai felgyorsult világban életünk nagy részét autóban töltjük. Autóval járunk vásárolni, edzeni, kirándulni, moziba vagy színházba, és még sorolhatnánk. És akkor a munkába járásról még nem is beszéltünk, vagy azokról, akiknek olyan a munkája, hogy egész nap vezetnek.

Ugyanakkor számos olyan elektronikus eszköz van, ami folyamatosan velünk van és folyamatosan használjuk is őket. Az mp3-lejátszók, tabletek, mobiltelefonok, navigációs eszközök Bluetooth-fülhallgatók azonban nem bírják a végtelenségig. Előbb-utóbb még nagy kapacitású akkumulátorokkal rendelkező készülékek is lemerülnek.

Autós telefontöltők

Nincs is annál kellemetlenebb dolog, mint amikor útközben merül le az ember navigációja vagy telefonja. Szerencsére ma már nem jelent problémát a különféle kütyük töltése az autóban. Az autós töltők lehetővé teszik, hogy hosszabb utakon is folyamatosan működtessük mobileszközeinket.

A széles kínálatból érdemes inkább ismert márkákat választani. Egy sok tízezer vagy százezer forintos tablet vagy telefon ugyanis pillanatok alatt tönkremehet, ha egy silány, noname töltőt használunk. Ezek az olcsó töltők tönkretehetik a telefon vagy táblagép akkumulátorát, és még áramütést is okozhatnak.

A Baseus Small Screw ideális autós gyorstöltő androidos okostelefonokhoz. A beépített felügyeleti megoldásának köszönhetően a csatlakoztatott készülék számára állítja be az áramerősséget, és azt a töltöttség szintjének megfelelően szabályozza, ezzel optimalizálva az energiafogyasztást. Továbbá hatékonyan védi a készülékeket a túlmelegedéstől, a túltöltéstől és a rövidzárlattól egyaránt. – Fotó: Etuo.hu

A márkás autós telefontöltők közül érdemes olyat választani, amibe egyszerre több eszköz is csatlakoztatható. Ha két vagy három, esetleg még ennél is több USB-aljzat van a töltőben, akkor sincs gond akkor, amikor tele az autó. Így a család vagy baráti társaság tagjai közül többen is tölthetik a telefonjukat egyszerre, vagy éppen a gyerekek tableten nézhetnek mesét utazás közben.  

Autós telefontartók

Az autós telefontartók kategóriában is a bőség zavarával kerülhetnek szembe a vásárlók. Kevesen gondolnak rá, de érdemes szem előtt tartani, hogy a telefonok akkumulátora egyre nagyobb teljesítményű. Bár kivételek mindig vannak, általában a nagyobb akkumulátor töltés közben is könnyebben melegszik fel. Ez főleg nyáron lényeges, ezért ha tehetjük, ne válasszunk szélvédőre rögzíthető autós tartókat. Itt ugyanis a napsugárzás tovább növeli a töltés közben egyébként is bőven keletkező hőmennyiséget.

A Baseus Rock egy infravörös érzékelővel és elektromos zárral ellátott autós tartó, mely Qi vezeték nélküli töltővel is fel van szerelve. Az infravörös szenzornak köszönhetően a karok automatikusan kezdenek záródni, amint a felhasználó elkezdi beszerelni a telefont a tartóba. A készülék nagy előnye, hogy egy kézzel is könnyen kezelhető. – Fotó: Etuo.hu

További lehetőség a mágneses elven működő vagy nanopad segítségével tartó eszközök beszerzése. Ideális megoldás lehet az autó középkonzoljára szerelhető telefontartó. Utóbbiak hátránya, hogy ezek drágábbak és be is kell szerelni őket. 

Ár-érték arányban az egyik legjobb választást a szellőzőrácsra szerelhető telefontartók jelentik. Ezeknek nincs nagy hátlapja, így a telefon töltés közben is hatékonyan tud levegőzni, amire rásegít a szellőzőből kiáramló levegő is. 

Hol szerezzük be?

A boltban történő vásárlással szemben az internetes beszerzés előnye, hogy 14 napon belül meggondolhatjuk magunkat, és az eszköz árát is hiánytalanul visszakapjuk. Az Etuo.hu webáruház ráadásul a széles választék, a minőségi termékek és az előnyös árak mellett kiterjesztett, 30 napos visszaküldési garanciát kínál. 

Ezen felül a “Megbízható bolt” védjeggyel is rendelkezik, ami garantálja a vásárlók tejes nyugalmát. Ráadásul a 24 órás kiszállítás lehetővé teszi, hogy a termékek gyorsan megérkezzenek új tulajdonosaikhoz. A vásárlás menete kifejezetten egyszerű és gyors, nincs szükség regisztrációra vagy fiók létrehozására. 

Nyitókép: Etuo.hu

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája