LENNE TÉMÁD, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küld el nekünk ide kattintva:  

Használt Teslákkal robbantana egy magyar kereskedő

ÁLLÍTSD BE EZT, ha nem akarsz lemaradni rólunk:

Az új kereskedés egy budai bevásárló központban nyit és a személyautók mellett az elektromos haszongépjárművekre is hangsúlyt fektetnek.

Hamarosan megnyitja elektromosautó-szalonját az egyik budai plázában Bárány Péter, a pálinkáiról ismert Rézangyal Kft. volt kereskedelmi vezetője. Az általa alapított Electric Motors Hungary Kft. ezzel alapozza meg, hogy három éven belül Magyarország első új Tesla-importőre lehessen. A szalonban használt elektromos személy- és haszongépjárműveket árulnak majd – mondta Bárány Péter a Napi.hu-nak.

A kocsikat nem rendelésre hozzák be külföldről, hanem egy meglévő készletet árulnak, amelynek nagy előnye, hogy az autókat ki is lehet próbálni.

Sokan nem tudják, hogy az Amerikából behozott Teslákra semmilyen garancia nincs Európában. Hiába vesz valaki például egy Olaszországban, olasz papírokkal futó Teslát, ha azt nem új autóként helyezték forgalomba, akkor minden javítást a tulajdonosnak kell állnia – mondta Bárány. Emiatt a kft. csak olyan kocsikat hoz be – főleg Hollandiából – amelyekre él az európai garancia.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170226_Hasznalt_Teslakkal_robbantana_egy_magyar_kereskedo

 

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetnél itt??? Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?