Hírek
Háromszor visszatért a helyszínre, miután áthajtott a piroson, elütött egy biciklist, majd továbbszáguldott
Háromszor visszatért a helyszínre, miután áthajtott a piroson, elütött egy biciklist, majd továbbszáguldott
Hirdetés

A pofátlanság minősített esetét mutatta be egy vezetéstől eltiltott sofőr. Be sem ülhetett volna az autóba, ő mégis elindult egy whisky-s üveg társaságában. Áthajtott a piroson, elütött egy biciklist, majd, mintha mi sem történt volna, továbbszáguldott. A szabályosan közlekedő kerékpáros hihetetlen szerencsével, sérülés nélkül megúszta az ütközést, de a bicikli használhatatlanná vált. – közölte a BRFK Facebook posztjában.

A 20 éves fiatal férfiért szülei mentek el, és ők is szemtanúi lehettek a cserbenhagyó sofőr ámokfutásának.

Amikor a szülők a helyszínre értek, a piros Alfa ismét feltűnt az utca végén, de amikor a kereszteződéshez ér, nem állt meg, nagy sebességgel megfordult és elhajtott.
A helyszínre baleseti helyszínelők és a járőrök érkeztek, akik megkezdték az elsődleges intézkedéseket,

ekkor az autós harmadjára is megjelent, és újra nagy sebességgel elhajtott.

Hirdetés

Fotó: police.hu

A rendőrök pár utcával arrébb megállították az autót és elfogták annak vezetőjét. Az gépkocsi átvizsgálásakor az utastérben egy bontott whisky-s üveget találtak, a sofőr pedig nem volt hajlandó megfújni az alkoholszondát.

Ezt követően a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály járőrei M. Antalt ittas vezetés gyanúja miatt mintavételre előállították.

A 28 éves férfiről kiderült, hogy nem is ülhetett volna autóba, mert a bíróság eltiltotta a vezetéstől, és ittas járművezetés miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága is körözte.

Továbbá M. Antal autóját egy kifizetetlen közigazgatási bírság miatt kivonták a forgalomból, így annak rendszámát a rendőrök a helyszínen levették, a járművet rendőrségi telephelyre szállították.

Az helyszíni intézkedések után M. Antal ellen járművezetés ittas állapotban, cserbenhagyás, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás. A 28 éves férfit a XX. és XXIII. kerületi rendőrök őrizetbe vették.

Fotó: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés