Háromszázezres csekket kapott egy család gyorshajtásért – Azt mondják, lehetetlen, hogy ennyivel mentek volna

 BALESETI KÁRTÉRÍTÉS? 
Online ügyintézés
Szakértő csapat
 KATT IDE 

hirdetés

Nem hitt a szemének, amikor megkapta a több százezer forintos bírságot az a balatonföldvári család, akiket a település egyik fix sebességmérő műszere mért be. – írja a blikk.hu

A műszer szerint igen sietős dolguk volt, és 167 km/órás sebességgel száguldottak el az ellenőrzőpont alatt, ám a család szerint ez lehetetlen.

– Hetvenöt lóerővel rendelkezik, ami a nagy kasznihoz nagyon kevés. Meg bent ültünk 4 felnőtt és egy 3 éves picurka, plusz hátul két csomag – mondta a családfő a Tényeknek.

A kiszabott bírság 300 ezer forint, pedig az autó állítólag nem is képes ennyivel menni – állítja a tulajdonosa.

– Nem egyszerű először azt feldolgozni, hogy nem követünk el semmi vétséget, tehát nem vétünk a szabályok ellen, s akkor kapunk egy ilyen levelet – tette hozzá a férfi felesége, aki Facebookon is felhívta a figyelmet az esetre.

„Amikor azt gondoljátok, hogy szabályokat betartva közlekedtek az utakon, ne legyetek ebben olyan biztosak! Egy problémamentesnek gondolt vezetés után is nagy meglepetés várhat benneteket. Miért is irom ezt?

2017.10.15.-én Siófok felé tartva áthaladtunk a balatonföldvári ellenőrző pont alatt. Skoda Octaviával voltunk, ami 12 éves, 75 lóerős. Bent ültünk négy felnőtt és egy három éves gyermek, gyerekülésben. A csomagtartó tele csomagokkal. Rá egy hétre kaptunk egy levelet Szombathelyről, hogy abban az időpontban 167km/órás!!!!!!!! sebességgel robbantottunk el az ellenőrző pont alatt! Igen ez IGAZ! Nem átverés, nem vicc!

A VICC az, hogy NEM tudjuk bizonyitani, hogy nem mentünk ennyivel!!!!!! A felvételeken kétséget kizárva mi vagyunk. Két fellebbezést már elutasitott a rendőrség azzal az indokkal, hogy ez a rendszer tökéletesen működik.

Most előttünk a kérdés, hogyan tovább? A további lehetőség a bírósági per, ami nem kevés pénzbe kerülne, vagy az, hogy befizetjük azt az összeget, amit büntetésből kiszabtak ránk. Igazságtalanul!!!

Mindezt azért irtuk le, hogy tanuljatok belőle! Ha szabályosak vagytok, akkor is érhetnek meglepetések! Ha valaki hasonló cipőben jár vagy járt, szivesen vennénk, ha megosztaná velünk a tapasztalatait, vagy segitene nekünk bebizonyítani ártatlanságunkat!” – írta a közösségi oldalon.

Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/haromszazezres-csekket-kapott-egy-csalad-gyorshajtasert/w56pdt6

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?

Ajánlott

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Vélemény, hozzászólás?