Hirdetés
Hírek
Hárman meghaltak és többen megsérültek, miután kamion és egy kisbusz ütközött a 4-es számú főúton
Hárman meghaltak és többen megsérültek, miután kamion és egy kisbusz ütközött a 4-es számú főúton
Hirdetés

Hárman haltak meg és többen megsérültek az első információk szerint abban a balesetben, amely péntek délután történt a 4-es főúton Szolnoknál – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

A főút 92-es kilométerénél egy kamion és egy kisbusz ütközött össze. A rendőrség adatai szerint a Budapest felől Debrecen irányába tartó kamion vezetője a járművel eddig ismeretlen okból áttért a másik sávba és oldalról nekiütközött a kisbusznak, amelyből ennek következtében többen kizuhantak.

A helyszínről több embert vittek súlyos és könnyebb sérülésekkel a környék egészségügyi intézményeibe, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Tíz mentőegységet, köztük két mentőhelikoptert riasztottak összesen a helyszínre – tájékoztatta a 24.hu-t Prisznyák-Gyuró Sáraa mentők kommunikációs szervezője.

Hirdetés

 “A baleset következtében két fő életveszélyes, egy fő súlyos, tíz fő pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. Helyszíni ellátást követően kórházba szállítottuk őket. Az eset következtében három fő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életüket sajnos nem lehetett megmenteni.”– mondta 

Forrás: MTI / 24.hu

 

Támogatóink
hirdetés

Nr. 1 CRM - Próbáld ki ingyen és pörgesd fel az értékesítést!
--- EZ A TE CÉGED HELYE ---

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája