Hirdetés

Hírek
Haragosa bosszúból felgyújtotta az autóját
Haragosa bosszúból felgyújtotta az autóját
Hirdetés

A salgótarjáni rendőrök elfogták azt a férfit, aki Litke belterületén bosszúból felgyújtotta haragosa gépkocsiját- írta meg a police.hu
A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nagyobb kárt okozó rongálás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 36 éves férfi ellen.

A gyanúsított 2023. január 19-én az éjszakai órákban a Litke belterületén parkoló személygépkocsit üzemanyaggal lelocsolta és a nála lévő öngyújtóval felgyújtotta, amelynek következtében a jármű – a benne lévő tárgyakkal együtt – teljes egészében kiégett.

Fotó: police.hu

A sértett elmondása szerint a kesztyűtartóban volt a pénztárcája, a nevére kiállított személyes irataival, bankkártyájával együtt, valamint a gépkocsi csomagtartójában munkavégzéshez használt szerszámai, többek között flex, fűrész, lézer és egyéb vésőgépek. A jármű felgyújtása miatt az eszközök szintén megsemmisültek.

A 36 éves litkei lakos cselekményével a sértett részére közel 2 millió forint kárt okozott.

A salgótarjáni rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeként a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit azonosították, elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során beismerő vallomást tett. A BpiAutósok legfrissebb híreit itt találod.

Hirdetés

Fotó: police.hu
Hirdetés

Fotó: police.hu
Boritókép: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x