Hirdetés

Hírek
Hamilton James Bondként közlekedik Budapesten – fotógaléria
Hamilton James Bondként közlekedik Budapesten – fotógaléria
Hirdetés

A Forma–1 brit világbajnoka földön, vízen és levegőben egyaránt hasít a magyar fővárosban.

Tegnap este a Mercedes budapesti Forma–1-rendezvényén jártunk, melynek egyik díszvendége az a finn Valtteri Bottas volt, aki jelenleg harmadik az egyéni világbajnoki címért folytatott versenyben. Bottas elmondta, hogy messze nem elégedett ezzel a harmadik hellyel, és a szezon második felében mindent megtesz annak érdekében, hogy az élre törjön.

© László Ferenc

Mint megtudtuk, a 27 esztendős pilóta imád biciklizni, mely sport kiválóan megfelel arra, hogy folyamatosan remek kondícióban tudja tartani magát a Forma–1-ben. Bottas elárulta, hogy a szezon folyamán maximum 1 kilogrammnyi súlyingadozás megengedett számára: ha túlságosan lefogy, könnyebben megbetegedhet, ha pedig elhízik, akkor a súlyfelesleg okozhat problémákat.

© László Ferenc

Bottas időben érkezett a Várkert Bazárban megtartott szponzori rendezvényre, csapattársa, a háromszoros világbajnok Lewis Hamilton azonban sokat késett. Pedig nagyon sietett a brit, aki a Hungaroringről helikopterrel repült az Árpád hídig, majd pedig onnan hajóval hasított a Dunán a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot támogató jótékonysági összejövetel helyszínére.

James Bondnak éreztem magam – mondta a szemlátomást jókedvű és pozitív energiával teli versenyző a kalandos utazásáról.

© László Ferenc

Hamiltont meglepte, hogy mennyi rajongója van Magyarországon. Nem tudom, honnan sejtették, hogy pontosan mikor és hogyan érkezem meg a reptére, meglepődtem, hogy mennyi magyar szurkoló jött ki elém – mondta Hamilton. A világbajnoki pontversenyben a német Sebastian Vettel mögött egyetlen pontnyi lemaradással második pilóta elmondta, hogy hatalmas energiát adnak neki a szurkolók.

A kanyarokban körről körre látom a rajongók arcát, ami energiával tölt fel – árulta el Hamilton, aki nem sokkal később máris bepattant egy kombi Mercedesbe, és amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is viharzott.

A 2017-es F1-világbajnokság magyar nagydíj hétvégéje hivatalosan ma veszi kezdetét, a délelőtt 10 órakor startoló első szabadedzéssel.

© László Ferenc

 

© László Ferenc
© László Ferenc
© László Ferenc
© László Ferenc
© László Ferenc
© László Ferenc
© László Ferenc
© László Ferenc
© László Ferenc

 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170728_Hamilton_James_Bondkent_kozlekedik_Budapesten
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés