Hirdetés

Hírek
Hamarosan újra karácsonyfává alakul a Megyeri-híd
Hamarosan újra karácsonyfává alakul a Megyeri-híd
Hirdetés

Sok fejtörést okozott idén a Magyar Közútnak, hogy a tavalyi sikerek után, ami a Megyeri híd egyik pillérjének kivilágítását övezte, idén a megváltozott gazdasági környezet és az energiatakarékossági irányelvek követésével a Megyeri-híd teljes karácsonyi díszkivilágítását megoldják.

„A tavaly év végi ünnepi szezon egyik kiemelkedő eseménye volt, hogy karácsonyfává alakítottuk néhány napra az M0-s autóúton található 100 méter magas Megyeri-hidat. Az akció sikere után rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, így sok fejtörést okozott, hogyan valósítsuk meg idén a megváltozott gazdasági környezet és az energiatakarékossági irányelvek követésével a Megyeri-híd karácsonyi díszkivilágítását. De megoldottuk, sőt, idén mind a két pilon zöldbe borul a következő két hétvégén.” – írták meg az Instagram oldalukon.

„Idén kizárólag a híd alap díszkivilágítását felhasználva színezzük a karácsonyfa alakú hidat zöldre. Ez valamivel halványabb hatást ígér, viszont idén mind a két pilont átszínezzük, tehát a budai és a pesti hídfő is ünnepi zöld világítást kap.

A 35 emelet magas Megyeri-híd pilonjai első körben 2022. december 23-25., között váltanak zöld színre.

Sőt, az első hétvégén mindkét pilon mindkét oldalára felkerül a karácsonyi csúcsdísz. A második hétvégén pedig december 30-tól egészen január 1-ig lesz zöld színben az ország egyik leghíresebb és legkedveltebb hídja. A hagyományt tovább folytatva a kijelölt napokon napnyugtától másnap kora hajnalig bárki megcsodálhatja majd az ország legnagyobb karácsonyfáit.”

– tették hozzá.

Hirdetés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés