Hirdetés

Gondolkodtató
Halálra gázoltak egy közútkezelő dolgozót Nagykálló térségében
Halálra gázoltak egy közútkezelő dolgozót Nagykálló térségében
Hirdetés

Szomorú posztot tett közzé a Magyar Közút. 2000 óta, Tiborral együtt már 22 kollégájuk halt meg munkavégzés közben szabálytalan, figyelmetlen autósok miatt.

Halálra gázolta egy kisbusz sofőrje 2024.03.27-én, Nagykálló térségében a nyírbátori mérnökségük kollégáját, Tibort. Az 55 éves édesapát próbálták újraéleszteni a helyszínen, sajnos sikertelenül.

A kollégák jelzőőrös irányítás mellett padkarendezési munkákat végeztek, pont pakoltak össze, már indultak volna, amikor megtörtént a tragédia. A jármű sofőrje eddig tisztázatlan okok miatt áttért a menetirány szerinti másik sávba, belehajtott a munkaterületbe, a védett sávba és a padkán tartózkodó munkatársunkat elütötte.

Hirdetés

A hatóságok jelenleg is nyomoznak, hogy miért haladt szabálytalanul a jármű sofőrje az érintett szakaszon.

„Tibor oszlopos tagja volt nyírbátori csapatunknak, több mint 2 évtizeden át volt közutas. Fontos szakembert, kiváló barátot és családapát veszítettünk ma el. Osztozunk a család fájdalmában, felfoghatatlan számunkra, hogy ez ma megtörténhetett.
Tiborral együtt 2000 óta már 22 kollégánk halt meg munkavégzés közben szabálytalan, figyelmetlen autósok miatt.” – tette hozzá a Magyar Közút.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés