Hirdetés

Gondolkodtató
Halálra gázoltak egy gyalogost a Bajcsy-Zsilinszky úton
Halálra gázoltak egy gyalogost a Bajcsy-Zsilinszky úton
Hirdetés

A Budapest VI. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út és a Zichy Jenő utca kereszteződésében 2023. január 29-én 21 óra 45 perc körül egy gépkocsi eddig ismeretlen körülmények között elütött egy férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az érintett útszakaszt helyszínelés idejére lezárták, a gépjárműforgalom a Bajcsy-Zsilinszky úton a Nyugati tér irányából a Deák tér irányába tartó oldalra terelik.

A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

A budapestkornyeke.hu fotót is közölt az esetről.

Hirdetés

Fotó: BudaPestkörnyeke.hu/GK

Azt írják, hogy egy idős, budapesti férfi a Bajcsy-Zsilinszky út páros oldaláról

szabálytalanul akart átkelni a páratlan oldalra, annak dacára, hogy nagyjából 100 méterre található egy jelzőlámpás gyalogátkelőhely

Hozzátették, hogy az idős férfi teste a motorháztetőre, utána a szélvédőnek csapódott, amely be is tört, majd a levegőbe repült, végül az úttestre zuhant, a Ford elé. Az egyterű még egyszer elütötte a gyalogost, aki ezután az autó eleje alá szorult.

ÚJ VIDEÓ: Önkéntes rendőr akcióban – M5

A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók emelőpárna segítségével szabadították ki a férfit, majd a mentőknek átadták, akik megállapították, hogy sajnos életét vesztette. Az S-Max vezetője nem sérült meg a balesetben, utasa pedig nem volt.

Hirdetés

Fotó: BudaPestkörnyeke.hu/GK

Sajnos egy másik gázolás is történt vasárnap:

Szintén gyalogost gázolt egy személyautó vasárnap este az M3-as autópálya 17-es kilométerénél, Fót térségében, a főváros felé vezető oldalon. A balesethez a gödöllői hivatásos tűzoltókat riasztották műszaki mentés céljából.

Egyelőre nem tudni, hogy miért tartózkodott az autópályán a 29 éves gyalogos, akit egy személyautó ütött el. A helyszínre mentők is érkeztek, de már nem tudtak segíteni, a balesetben a férfi a helyszínen életét vesztette.

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x