Hirdetés

Hírek
Halálos autóbalesetet okozott Venus Williams
Halálos autóbalesetet okozott Venus Williams
Hirdetés

A rendőrségi vizsgálatok szerint Venus Williams korábbi világelső teniszező volt a hibás abban a június 9-én történt közúti balesetben, melyben egy ember életét vesztette.

Az ütközés a hétszeres Grand Slam-győztes játékos floridai otthona közelében történt. A balesetet vizsgáló nyomozó jelentése alapján Williams sportkocsijával nem adta meg az elsőbbséget egy kereszteződésben, a zöld lámpára elinduló másik autó vezetője pedig már nem tudta elkerülni a karambolt.

Az eset után a vétlen sofőr utasát, egy 78 éves férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol 13 nappal később meghalt. A vizsgálat szerint Williams mindössze óránként 8 kilométeres sebességgel haladt, és nem fogyasztott alkoholt vagy kábítószert.

A 37 éves sportoló ügyvédje a rendőrségi jelentés állításairól nem nyilatkozott, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy Williams őszinte részvétét fejezi ki az áldozat családjának. A jogász azt is jelezte: jelenleg nincs oka azt gondolni, hogy a sportoló wimbledoni szereplése veszélyben lenne.
 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170630_Halalos_autobalesetet_okozott_Venus_Williams

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés