TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Ha néhány centivel arrébb parkol, talán már nem élne ez a sofőr – videó

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Amíg idehaza 12-15 fok volt hétközben, addig Oroszország még csak most kezd el felengedni a téli fagyból. A nulla fok feletti hőmérséklet ott is azt jelenti, hogy lassan beindul a tavaszi olvadás, ami azonban koránt sem veszélytelen dolog. Míg az utakat síkossá, latyakossá teheti, a házak közvetlen közelében parkoló autók sincsenek biztonságban. Hogy mennyire, azt az alábbi felvétel is bizonyítja.

Néhány napja került fel az a videó a YouTube-ra, aminek egy fehér Skoda és a sofőrje a főszereplője. Az autóval leparkoló férfi nem vette észre, hogy a ház tetején már nagyon meredeken áll az ott felgyülemlett jég, ami pont akkor engedte el magát, amikor ő kiszállt a kocsiból.

A hatalmas jégtömb pillanatok alatt zuhanta végig a sok emelet magasságot, a férfi pedig reflexből nem tudott mást tenni, mint azonnal a fejét védte a kezével. Mint látható, nem sok esélye lett volna, ha a jégtábla rá esik.

A sofőr annak a néhány centiméternek köszönheti az életét, amivel a házhoz közelebb állt meg. Ha egy kicsit is távolabb parkol, a jég pont rá zuhant volna, és minden bizonnyal ma már nem élne. A Skoda Rapid hátsó szélvédője eltűnt, a karosszérián egy jókora horpadás látható.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170225_orosz_sofor_skoda_baleset_video

 

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás Live Videós tesztelés, bemutatás

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Garázs csoportunk

Vélemény, hozzászólás?