Hirdetés

Gondolkodtató
Ha néhány centivel arrébb parkol, talán már nem élne ez a sofőr – videó
Ha néhány centivel arrébb parkol, talán már nem élne ez a sofőr – videó
Hirdetés

Amíg idehaza 12-15 fok volt hétközben, addig Oroszország még csak most kezd el felengedni a téli fagyból. A nulla fok feletti hőmérséklet ott is azt jelenti, hogy lassan beindul a tavaszi olvadás, ami azonban koránt sem veszélytelen dolog. Míg az utakat síkossá, latyakossá teheti, a házak közvetlen közelében parkoló autók sincsenek biztonságban. Hogy mennyire, azt az alábbi felvétel is bizonyítja.

Néhány napja került fel az a videó a YouTube-ra, aminek egy fehér Skoda és a sofőrje a főszereplője. Az autóval leparkoló férfi nem vette észre, hogy a ház tetején már nagyon meredeken áll az ott felgyülemlett jég, ami pont akkor engedte el magát, amikor ő kiszállt a kocsiból.

A hatalmas jégtömb pillanatok alatt zuhanta végig a sok emelet magasságot, a férfi pedig reflexből nem tudott mást tenni, mint azonnal a fejét védte a kezével. Mint látható, nem sok esélye lett volna, ha a jégtábla rá esik.

A sofőr annak a néhány centiméternek köszönheti az életét, amivel a házhoz közelebb állt meg. Ha egy kicsit is távolabb parkol, a jég pont rá zuhant volna, és minden bizonnyal ma már nem élne. A Skoda Rapid hátsó szélvédője eltűnt, a karosszérián egy jókora horpadás látható.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170225_orosz_sofor_skoda_baleset_video

 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés