SOS Mobilgumis
-hirdetés-
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)


Ha itt tankoltál hétvégén, kezdhetsz aggódni

Ha itt tankoltál hétvégén, kezdhetsz aggódni

2019-09-23 Facebook bpiautosok.hu
Jogi társoldalunk:

Kövesd, hogy képben legyél!

Összecserélték az üzemanyagokat egy budapesti benzinkút tartályaiban. – írja az origo.hu, egy Facebook posztra hivatkozva

Egy pórul járt autós hívta fel az Origo figyelmét egy Facebook-posztra, amelyben arról írtak, hogy komoly bajban lehetnek azok, akik hétvégén az egyik nagy kúthálózat Füredi úti benzinkútján tankoltak. 

Az üzemanyagokat felcserélhették a tartályokban, az legalábbis biztosnak tűnik, hogy a 95-ös benzin helyére gázolaj került. A peches autós szerelője az autóból gázolajat szívott le, miközben a kapott blokkon benzin szerepel.


FRISSÍTÉS:

A legfrissebb hírek szerint mindenki, aki szeptember 21-én tankolt a kúton, gázolajat kapott benzin helyett.

Tájékoztatást kértünk a cégtől, amely elismerte, hogy szeptember 20-án, 7 órakor a FuelSave 95-ös benzin és FuelSave Diesel üzemanyagok kiszállítása során a gázolaj helyett benzin, a benzin helyett gázolaj került a benzinkút földalatti tartályába. – írja a hvg

A társaság, annyit tett még hozza a közléshez, hogy, azon vásárlóikat, akik szeptember 20-án pénteken 7 órától szeptember 21-én 20:30-ig FuelSave 95 benzint, illetve szeptember 20-án 7 órától szeptember 22-én 17:40-ig FuelSave Diesel üzemanyagot tankoltak ezen a töltőállomáson, és járművükben üzemelési hiba észlelhető azt a társaság írásos megkeresésben várja.


- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

A két üzemanyag a tankban nem keveredik, így elképzelhető, hogy sokaknál csak később áll le a motor, amikor benzin helyett már gázolajat kap.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a gázolajtartályba benzint töltöttek volna, de biztos, ami biztos alapon mindenki ellenőriztesse az autóját, aki a hétvégén a Füredi úton tankolt!

Forrás: origo.hu

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.


Érdekelhet100% FIGYELEM! Koncentrálj a Vezetésre!

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…

KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek