Hírek
VIDEÓ: Gúnyolódott a bíróságon a rendőrgyilkos. Halálra késelt egy rendőrt a 11. kerületben, januárban
VIDEÓ: Gúnyolódott a bíróságon a rendőrgyilkos. Halálra késelt egy rendőrt a 11. kerületben, januárban
Hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. január 12-én 22 óra 11 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasházban egy ott lakó férfi az egyik szomszéd lakás ajtaját beszakította, és be akart jutni oda.

A rendőrök megerősített létszámban érkeztek a helyszínre, hogy megfékezzék a férfit, de az az egyenruhásokra támadt. A támadó egy késsel három rendőrt megszúrt, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést után lábon lőtte, és így sikerült elfogni a késelőt.

A helyszínre érkező Országos Mentőszolgálat munkatársai a három sérült rendőrt, illetve a lábon lőtt támadót kórházba vitték.

Az egyik rendőr, a XI. kerületi rendőrkapitányság körzeti megbízottja olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette.

A tárgyaláson feldühítette a bírónőt a fiatal rendőr, Baumann Péter gyilkosa – írta meg a Tények.

Az egész országot megrázó rendőrgyilkosság vádlottja a bíróságon többször is közbeszólt és rosszindulatú megjegyzéseket tett az ellene intézkedő másik két rendőr vallomása közben. A viselkedése miatt végül nem maradt idő minden tanúra, ezért elnapolták a tárgyalást.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés