Hirdetés
Hírek
Furcsa körülmények között 4 rendőrt gázolt halálra egy teherautó Ausztráliában
Furcsa körülmények között 4 rendőrt gázolt halálra egy teherautó Ausztráliában
Hirdetés

Teherautó halálra gázolt Ausztráliában, Melbourne egyik gyorsforgalmi útján négy rendőrt, aki megállított és őrizetbe vett egy gyorshajtót. A gyorshajtó, aki sértetlenül úszta meg a szerda esti balesetet, lefotózta az elgázolt rendőröket, majd gyalog elmenekült a helyszínről, és a képeket feltette az internetre, közölték csütörtökön tisztségviselők. – írja az Index

A gyorshajtó, Porsche 911-est vezető 41 éves férfiról kiderítették a rendőrök, hogy tiltott kábítószert fogyasztott, és szerepel a bűnügyi nyilvántartásban – mondta Graham Ashton, Victoria állam rendőrfőnöke.

Olyan súlyos esetre, hogy egy balesetben négy rendőr is életét veszti, korábban nem volt példa az állam történetében – tette hozzá.

ŐRIZETBEN VAN A GYORSHAJTÓ ÉS A GÁZOLÓ TEHERAUTÓ VEZETŐJE IS, AKI A BALESET HATÁSÁRA SOKKOT KAPOTT, ÉS ELVESZTETTE AZ ESZMÉLETÉT.

Hirdetés


A rendőrfőnök szerint egyelőre nem lehet tudni, hogy a teherautó sofőrje véletlenül vagy szándékosan gázolta el a rendőröket. A tragédia 50 perccel azután történt, hogy a rendőrök megállították a gyorshajtót, és a leállósávban igazoltatták. Éppen arról intézkedtek, hogy autóját lefoglalják, amikor a teherautó belehajtott a rendőrautóba, kiperdítette, majd utána a Porschét találta el, és maga alá gyűrte. A rendőrök az álló járművek mellett álltak, írja az MTI.

Borítókép: Emergency services work at the scene on Thursday, April 23, 2020. Picture: Scott Barbour/AAPSource:AAP


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Dashcam

Hirdetés


Dashcam + kert

Hirdetés


Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Adatvédelmi beállítások