Hirdetés
Gondolkodtató
Frontális ütközés – Két ember meghalt
Frontális ütközés – Két ember meghalt
Hirdetés

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. augusztus 5-én 5 óra 15 perc körül a 81-es számú főút 36-os kilométerszelvényében Felsődobos közelében. A rendelkezésre álló adatok szerint, egy személygépkocsi ütközött össze egy tehergépkocsival. – írta meg a deltahirek.hu

A szlovák rendszámú autó egy enyhe balra ívelő kanyarban tért át a szemközti sávba, és az érkező teherautóba rohant frontálisan. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a teherautó első tengelye kitört, majd mindkét jármű az árokba csapódott.

Az ütközés következtében a kocsi sofőrje egy 58 éves férfi, valamint utasa – aki kirepült a kocsiból – egy 44 éves nő, a helyszínen meghalak.

Fotó: deltahirek.hu

A balesetben a személyautó harmadik utasa életveszélyesen megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A teherautó vezetője könnyebben sérült.

A portál információi szerint a személyautó utasai egy nyaralásból tartottak hazafelé, amikor a baleset történt. Hogy pontosan miért történt a tragédia egyelőre nem lehet tudni. Helyi hírek szerint a kocsi vezetője elaludhatott a volánnál.

Hirdetés

Fotó: deltahirek.hu

A baleset pontos körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják a rendőrök.

Fotó: deltahirek.hu
Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája