Hirdetés

Hírek
FOTÓK: A ZTE cáfolja, hogy játékosuk gyorsan hajtott, mikor ma balesetezett Sorokpolányban
FOTÓK: A ZTE cáfolja, hogy játékosuk gyorsan hajtott, mikor ma balesetezett Sorokpolányban
Hirdetés

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a Vas megyei Sorokpolányban, ahol egy mellékútról kanyarodó áruszállító oldalába hajtott egy személyautó – adta hírül a 112press.

A ZTE egyik játékosa vezette azt a fekete Audit, mely egy mellékutcából kikanyarodó kisteherautóba ütközött hétfőn. Az ütközéstől az áruszállító megpördült, az elrepülő pótkereke pedig betört egy kerítést. Vezetője nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A médiában felröppent a hír, hogy az autó nem rendelkezett érvényes forgalmi engedéllyel a baleset kialakulásához pedig hozzájárult, hogy a focista túl gyorsan hajtott.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit, a ZTE FC pedig közleményt adott ki a balesettel kapcsolatban, nevén nevezve a sofőrt, az NB1-es Nikola Mitrovic-ot.

Hirdetés

Fotó: 112press

A ZTE FC közleménye

Nikola Mitrovic jól van és pályára léphet Kisvárdán.

Csapatunk középpályása, Nikola Mitrovic ma reggel közúti baleset részese volt. Labdarúgónk a védett főúton haladt, amikor egy másik gépjármű szabálytalanul elékanyarodott, és az esős időben csúszóssá vált úton már nem lehetett elkerülni az ütközést. A legfontosabb információ, hogy Mitrovic nem sérült meg a balesetben, úton van a csapattal Kisvárdára, ahol pályára léphet a keddi mérkőzésen.

A médiában megjelent egyéb hírek, miszerint az autó nem rendelkezett érvényes forgalmi engedéllyel, valamint hogy játékosunk gyorsan haladt, nem felelnek meg a valóságnak.

Fotó: 112press

A balesetben érintett másik személyt vizsgálatra kórházba szállították, de szerencsére ő sem szenvedett sérülést. A rendőrségi helyszínelés délelőtt véget ért.

Fotó: 112press
Forrás: 112press


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés