Hirdetés
 
FOTÓK: Tükörsima abroncsok voltak a balesetező Mercin – A sofőr nem fújt szondát, cserébe balhézott
FOTÓK: Tükörsima abroncsok voltak a balesetező Mercin – A sofőr nem fújt szondát, cserébe balhézott
Hirdetés

Két ember megsérült egy közlekedési balesetben a lukácsházi Abért tó mellett, a 87-es főúton. A baleset okozóját rendőri kísérettel szállították kórházba, ahová később újabb rendőrök érkeztek, de végül nem kellett beavatkozniuk – adta hírül a 112press.

A balesetet a fotókon látható Mercedes okozta, ugyanis a nedves úton megpördült és a szabályosan közlekedő Reanult elé sodródott. A Renault vezetője fékezett, de nekiütközött a Mercedesnek, ami árokba csapódva állt meg egy gabonatábla szélén.

A vétlen sofőr és utasa megsérült, őket a mentők a Markusovszky kórházba szállították. Az okozó elvileg nem szenvedett sérülést, de a helyszínen különös jelenetek játszódtak le.

-számolt be az esetről a lap.

A középkorú férfi ugyanis nem volt hajlandó megfújni a szondát, egészségügyi okokra hivatkozva, később pedig azt hangoztatta, hogy ő már fújt szondát és az negatív lett.

Fotó: 112press

A k*a anyját a b*nak! – jegyezte meg a helyszínelő felé mutatva, amikor a rendőr a mentőhöz ment, a vétlen sofőrhöz és annak utasához. A helyszínelő ezt a forgalom miatt nem hallhatta, mások azonban igen.A férfi ezután gyalog elindult Kőszeg irányába, mire az egyik rendőr figyelmeztette, hogy nem hagyhatja el a helyszínt.

-Ne ordítson velem! – kiabálta a férfi, akit nem sokkal később a mentőhöz kísértek, mert nem érezte jól magát. A mentőautóba nem sokkal később rendőr is beszállt és így indultak el Szombathelyre.

A helyszínre igazságügyi szakértő is érkezett, többek között azért is, mivel a két sofőr máshogy emlékezett a baleset körülményeire. A Mercedes vezetője azt mondta, hogy 80 kilométeres sebességgel közlekedett.

Fotó: 112press

A hátsókerék meghajtású autón hátul tükörsíma futófelületű abroncsok voltak. És ez nem költői túlzás, fényképeinken megtekinthető.

Az (költői) kérdéses, hogy a 1619-es DOT-számú (azaz 2019. év 16. hetében gyártott) márkás, Michelin abroncsok hogyan kophattak el ennyire?

Fotó: 112press
Fotó: 112press
Forrás: 112press

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája