Hirdetés

Hírek
FOTÓK: Többször is szétverte exe autóját a dühös nő – Nem bánja tettét
FOTÓK: Többször is szétverte exe autóját a dühös nő – Nem bánja tettét
Hirdetés

A nyomozás adatai szerint 2022. augusztus 14-én 22 óra és 2022. augusztus 15-én 9 óra között Győrött, a Kút utcában egy lezárt állapotban hátrahagyott személygépkocsi első és hátsó szélvédőjét ismeretlen személy betörte. Az adatok elemzése során a nyomozók megállapították, hogy a rongálással a jármű tulajdonosának volt barátnője gyanúsítható, ezért a 46 éves nőt a Győri Rendőrkapitányságon rongálás vétsége elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezt követően 2022. október 2-án 6 óra 20 perc körül Győrben, a Kossuth Lajos utcában ismételten megrongálták a kérdéses gépkocsit, úgy, hogy betörték a bal első és a jobb hátsó ajtón lévő szélvédőt, valamint újabb sérüléseket okoztak a korábban már betört első szélvédőn.

Az előzőleg már látókörbe került hölgyet az egyenruhások elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol immár folytatólagosan elkövetett rongálás vétsége elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A nő a bűncselekmény elkövetését elismerte, majd elmondta, hogy tettét nem bánta meg, és a keletkezett kárt sem hajlandó megtéríteni.

Hirdetés

Fotó: police.hu

Előadta továbbá, hogy a korábbi sérelmei miatt követte el a rongálást, mert volt párja nagyon csúnyán bánt vele, pedig sokáig ő tartotta el a férfit. A győri rendőrök az ügy vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtották, és az iratokat a rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Forrás: police.hu
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés