Hirdetés

 
FOTÓK: Több autót összetört egy borzalmas állapotú Forddal, majd utasával együtt kiszállt és elszaladt
FOTÓK: Több autót összetört egy borzalmas állapotú Forddal, majd utasával együtt kiszállt és elszaladt
Hirdetés

Hajnalban ébresztette hangos csattanás Körmenden az Ady utca néhány lakóját. Mire kimentek a házból, addigra már csak két összetört autót találtak az utcán, ráadásul az okozó autója úgy nézett ki, mint ha lopott lenne – Adta hírül a 112press.

Mint írják:

Elszaladt a baleset után az a sofőr, aki egy rendkívül rossz állapotban lévő Forddal, előbb egy parkoló autó visszapillantóját törte le, majd belerohant egy másik, szintén út szélén parkoló autóba, amit egészen a kerítésig tolt.

A vétkes, a nyomok alapján úgy tűnik nem volt egyedül a járműben, ugyanis az utasoldali szélvédő pókhálósra volt törve, ami arra enged utalni, hogy valaki nem volt bekötve és kifejelte azt.

Hirdetés

Fotó: 112press.hu

A helyszíni szemle teljes útlezárás mellett zajlott. A Fordot első ránézésre ellophatták, indítókulcs helyett ugyanis összekötött vezetékeken és csavarhúzón akadt meg az autóba benézők szeme.

A lap úgy tudja, hogy az autót így adta el az előző tulajdonosa, a jármű pedig még nincs átíratva. A leírtakon felül hiányzott még az autóból az irányjelző kar és érvényes műszaki sincs rajta.

Fotó: 112press.hu
Fotó: 112press.hu

Forrás: 112press


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés