Hirdetés
 
FOTÓK: Több autó is összetört egy figyelmetlen buszos miatt
FOTÓK: Több autó is összetört egy figyelmetlen buszos miatt
Hirdetés

Péntek délután történt anyagi káros baleset Vas megyében- adta hírül a 112press.

Egy az út szélén szabályosan várakozó Toyota személyautót későn vett észre az arra érkező busz sofőrje, megpróbálta kikerülni, de a manőver közben végigszántotta az autó oldalát és letörte annak bal oldali tükrét is. A manőver közben áttért félig a másik sávba is, ahol két személyautó halad.

A egyik autós az ütközés elkerülése végett a fékbe taposott, ám a mögötte közlekedő a nem megfelelő követési táv miatt, már nem tudott megállni. A fékező autónak csapódott, majd az út széli árokba gurult.

A busz egy rövid időre megállt, a sofőr váltott pár szót azzal a sofőrrel, akinek az autójába belehajtott egy másik jármű (ők egymás közt rendezték a balesetet), majd tovább haladt, mivel azt nem vette észre, hogy a Toyota-t is megrongálta.

Hirdetés
Fotó: 112press

A parkoló autóban ült az autó sofőrje is, aki ijedtsége után próbáld kiszállni és a buszhoz sietni, ám az addigra elhajtott, így rendőrt kellett hívni a helyszínre.

Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság vizsgálja. A Toyota vezetőjét arról tájékoztatták, hogy megtalálták a buszt, aminek a sofőrje azt mondta, hogy nem észlelte az ütközést a Toyotával, ezért nem maradt a helyszínen.

Fotó: 112press
Fotó: 112press
Forrás: 112press


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Dashcam

Hirdetés


Dashcam + kert

Hirdetés


Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Adatvédelmi beállítások