Hirdetés

Hírek
FOTÓK: Szikrázó felniken gurulva hagyta el a helyszínt egy zavartan viselkedő nő, miután egy teherautóval ütközött
FOTÓK: Szikrázó felniken gurulva hagyta el a helyszínt egy zavartan viselkedő nő, miután egy teherautóval ütközött
Hirdetés

Egy hússzállító teherautó és Nissan személygépkocsi ütközött szerdán Gérce közelében a 84-es főúton -adta hírül a 112press.

Mint írják:

Egy Sárvár irányába tartó teherautó ütközött egy vele egy irányba haladó személygépkocsival. A húsárut szállító teherautó vezetője a lapnak elmondta, hogy az előtte haladó Nissan vezetője elakadásjelzőt kapcsolt haladás közben, majd balra és jobbra indexelt és haladt tovább.A férfi úgy döntött, megelőzi a Nissant és amikor mellé ért a személyautó vezetője balra kormányozta a járművét. A Nissan ütközött a teherautóval, ami a személyautó előtt megállt.

A teherautó vezetője az ütközés után azonnal a másik sofőrhöz sietett, ő azonban nem szállt ki a kocsiból, hanem gázt adott és elhajtott.

Az autót vezető nő több kilométert vezetett úgy, hogy a bal hátsó felni szikrát hányt az aszfalton.

Hirdetés

Fotók: 112press.hu

Egy szemtanú elmondása alapján Sárvár-Hegyközségben két dudáló fehér autó követte a Nissant, ami végül  megállt az út szélén, orral egy kapu felé, miközben az autó hátulja elfoglalta a sáv egy részét. A szemtanú elmondta, hogy a felhúzott ablakon keresztül is tökéletesen lehetett hallani, hogy a magyar rendszámú autóban “német tánczene” bömböl.

Egy idő után a fiatal nő kiszállt az autójából és a csuklóját szorította.

Fotók: 112press.hu

Hamarosan mentők érkeztek, akik elszállították a sofőrt, majd rendőrök vizsgálták át az autót. Azt egyelőre nem tudni, hogy a zavartan viselkedő nő fogyasztott-e alkoholt, vagy bódító szert, illetve azt sem, hogy miért hagyta el a baleset helyszínét.

Fotók: 112press.hu

Forrás: 112press


MEGOSZTOM:


Így a YouTube-on is megjelensz👇

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x