hirdetés

Velünk tartasz?
FOTÓK: Száguldó vonat oldalának hajtott délelőtt egy autós Vassuránynál

FOTÓK: Száguldó vonat oldalának hajtott délelőtt egy autós Vassuránynál

2021-01-28 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

A Sopron felé közlekedő vonat oldalába hajtott egy személyautó csütörtökön délelőtt Vassurány határában. Az autó lepattant a vonatról és sem a személygépkocsiban, sem a vonaton nem sérült meg senki – adta hírül a 112press.

Mint írják, csütörtökön 11 óra körül Vassuránynál a működő és tilos jelzést adó fénysorompó ellenére egy autós nem állt meg az átjárónál, ahova épp akkor ért a 120 km/h-val közlekedő személyvonat is. Az autó így a vonat oldalának ütközött, a forgóváznál és a nagy sebességgel haladó szerelvény leborotválta a jármű elejét, de nem gyűrte maga alá az autót.

A vészfékező vonaton kb. 50-en utaztak és senki sem sérült meg. A szerelvény 330 méterre állt meg a kereszteződéstől.A mentők megvizsgálták az autó vezetőjét, de nem kellett kórházba szállítani.

Fotó: 112press

hirdetés

A vonat nem folytathatta az útját a rongálódás miatt. Az utasokat vonatpótló autóbusz szállította el, míg a szerelvényt Acsádon mellékvágányra állították. A lap úgy tudja, hogy az autó vezetője a kórházban töltötte az éjszakát állapotos felesége mellett, így feltehetően a fáradság miatt, történhetett a baleset. 

Fotó: 112press

Fotó: 112press

Forrás: 112press


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK