Hirdetés
Hírek
FOTÓK: Száguldó vonat oldalának hajtott délelőtt egy autós Vassuránynál
FOTÓK: Száguldó vonat oldalának hajtott délelőtt egy autós Vassuránynál
Hirdetés

A Sopron felé közlekedő vonat oldalába hajtott egy személyautó csütörtökön délelőtt Vassurány határában. Az autó lepattant a vonatról és sem a személygépkocsiban, sem a vonaton nem sérült meg senki – adta hírül a 112press.

Mint írják, csütörtökön 11 óra körül Vassuránynál a működő és tilos jelzést adó fénysorompó ellenére egy autós nem állt meg az átjárónál, ahova épp akkor ért a 120 km/h-val közlekedő személyvonat is. Az autó így a vonat oldalának ütközött, a forgóváznál és a nagy sebességgel haladó szerelvény leborotválta a jármű elejét, de nem gyűrte maga alá az autót.

A vészfékező vonaton kb. 50-en utaztak és senki sem sérült meg. A szerelvény 330 méterre állt meg a kereszteződéstől.A mentők megvizsgálták az autó vezetőjét, de nem kellett kórházba szállítani.

Fotó: 112press
Hirdetés

A vonat nem folytathatta az útját a rongálódás miatt. Az utasokat vonatpótló autóbusz szállította el, míg a szerelvényt Acsádon mellékvágányra állították. A lap úgy tudja, hogy az autó vezetője a kórházban töltötte az éjszakát állapotos felesége mellett, így feltehetően a fáradság miatt, történhetett a baleset. 

Fotó: 112press
Fotó: 112press
Forrás: 112press


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája