hirdetés

Velünk tartasz?FOTÓK: Soha nem volt jogsija a férfinak, aki ittasan, biztosítás nélküli autóval okozott balesetet – A vétlen súlyosan megsérült

FOTÓK: Soha nem volt jogsija a férfinak, aki ittasan, biztosítás nélküli autóval okozott balesetet – A vétlen súlyosan megsérült

2020-09-22 Facebook
hirdetés

A vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi egy jobbra ívelő kanyarban vesztette el az uralmát a járműve felett, amihez ittassága és a jármű műszaki állapota is hozzájárulhatott – adta hírül a 112press.

Ittas volt az a sofőr, aki vasárnap balesetet okozott Iváncon, miután egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette autója felett az irányítást. A vétkes összeütközött az ott szabályosan közlekedő suzukissal és a szalagkorlátnak préselte azt. A balesetben a vétlen sofőr, a Suzukit vezető asszony súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították.

A lap úgy tudja, a vétkes sofőrnek sosem volt jogosítványa, a balesetet ittas állapotban okozta, autója rossz műszaki állapotban volt és nem volt rajta kötelező biztosítás sem.

hirdetés

Ismerősei elmondása alapján a vétkes legtöbbször rövid távon használta autóját, de sokszor vezetett ittasan. A baleset okozója is nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett az elsődleges adatok alapján, de sérülése nem olyan súlyos, mint a vétlen félé.

A 112press úy tudja, hogy a vétlen kocsiban ülő asszony néhány évvel korábban szintén vétlen félként szenvedett súlyos, életveszélyes sérülést egy közlekedési balesetben.

Forrás: 112press


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: