Hírek
FOTÓK: Sikátorba szorult egy autós a GPS miatt – Pechére a kuplung is megadta magát, így nem volt kiút
FOTÓK: Sikátorba szorult egy autós a GPS miatt – Pechére a kuplung is megadta magát, így nem volt kiút
Hirdetés

A mai modern világban egyre többen hagyatkozunk a navigációra. Sokszor hasznos, segít kikerülni a dugót, időben figyelmeztet egy balesetre, de azért nem szabad elfelejteni, hogy az csak egy gép és bizony tévedhet.

Nem árt ha vezetés közben nem felejtjük el használni a józan eszünket és a szemünket. Hiszen bármit is mondjon a GPS, azért amit látunk az mégiscsak biztosabb infó. Talán nem kellett volna túlságosan a navira hagyatkoznia annak a Porsche tulajnak sem, aki egy olasz kisvárosban próbált parkolóhelyet keresni.

A kütyü ugyanis benavigálta az autóst egy olyan szűk utcába, ahonnan tovább már nem tudott menni, ráadásul pechére épp ekkor adta meg magát az autó kuplungja is, így nem volt kiút a szűk utcából.

Hirdetés

Az autón tetőablak nem volt, a falak pedig olyan közel voltak, hogy az ajtó kinyitása esélytelen volt. A sofőr így kénytelen volt segítséget hívni, az azonban nem volt olcsó mulatság.

Az autót ugyanis egy kisebb kotrógéppel tolták ki. A karosszéria oldalt sérült a szűk falak miatt, az autó hátulja pedig a mentés közben sérült meg.

Forrás: vezess.hu


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés