Velünk tartasz?Fotók – Részeg férfi akart felgyújtani egy benzinkutat Tiszakécskén

Fotók – Részeg férfi akart felgyújtani egy benzinkutat Tiszakécskén

2019-10-24 Facebook

Időpontfoglalás gumicserére: +36 30 508 4617
hirdetés

A Kecskeméti Járási Ügyészség közveszélyokozás kísérlete és rongálás miatt vádat emelt egy 23 éves tiszakécskei férfivel szemben, aki tavaly december 23-án éjjel Tiszakécskén egy zárva tartó benzinkúton a töltőpisztolyokból benzint locsolt a földre és meggyújtotta – írja a 112press

A 23 éves tiszakécskei férfi röviddel azután, hogy őt a bíróság lopás miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, 2018. december 23-án éjjel erősen ittas állapotban megjelent egy tiszakécskei benzinkúton ott leemelte az egyik töltőpisztolyt és lefelé tartva üzemanyagot próbált a földre folyatni.

Mivel a benzinkút éjjel üzemen kívül volt és a kútoszlopokat áramtalanították, ezért eleinte nem járt sikerrel.

Ezután még több töltőpisztollyal próbálkozott, mígnem a harmadik kútoszlopnál mindkét töltőpisztolyból sikerült üzemanyagot locsolnia a földre.

hirdetés

Ezután elővett egy öngyújtót és meggyújtotta a kövezetre kifolyt benzint, ami 12 másodpercen át égett.

A férfi eltávolodott a tűztől, majd egy újabb töltőpisztolyt leemelve, öngyújtójával közvetlenül annak végét próbálta meggyújtani, ám ez a tűzbiztonsági-technikai kialakításnak köszönhetően nem lobbant be.

A férfi ezután a benzinkút üzletének kirakatüvegét egy műanyag virágtartóval akarta betörni, majd a bejárati ajtót feszegette, de ittassága miatt többször a földre esett. Végül egy fa virágládát többször a kirakatnak dobott, melynek következtében az üveg megrepedt és a férfi a ládát a repedt üvegbe nyomva távozott a helyszínről.

hirdetés

A kirakat biztonsági üvegében 505 ezer forint kár keletkezett, mely nem térült meg.

A büntetett előéletű, visszaesőnek számító férfit az ügyészség közveszélyokozás bűntettének kísérletével és rongálás bűntettével vádolja, ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza, valamint azt, hogy a bíróság a korábbi börtönbüntetése utólagos végrehajtását is rendelje el. A férfi bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Forrás: 112press

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetNézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: