Gondolkodtató
FOTÓK: Ráfutásos balesetben halt meg egy robogós kedd délelőtt a 3. kerületben
FOTÓK: Ráfutásos balesetben halt meg egy robogós kedd délelőtt a 3. kerületben
Hirdetés

Tragikus baleset történt kedd délelőtt a 3. kerületben. Életét vesztette eg robogós miután a mögötte érkező autós nekihajtott és szó szerint nekipréselte az előtte álló autónak- adta hírül a budapestkornyeke.hu

Mint írják, járművek egy irányba, az Árpád híd felé haladtak, amikor nem sokkal a Szépvölgyi úti elágazás után a sor hirtelen fékezett, valószínűleg egy gyalogátkelőn áthaladni szándékozó gyalogos miatt. A robogós és az előtte haladó autósok is időben megtudtak állni, ám a sor végén haladó, autómegosztós jármű sofőrje nem figyelt és már nem tudott időben lefékezni.

Úgy tudni a sofőr megpróbálta reflexből balra kikerülni a robogóst, de már nem sikerült és belerohant az álló sorba, a robogót beletolva az előtte álló autóba.

A robogó sofőrjét percekig próbálták újraéleszteni, de sajnos annyi vért vesztett, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Az ütközés erejét jól mutatja, hogy a robogós előtt lévő Ford is nekiütközött az előtte álló Dacia hátujának. A személyautók vezetőinek nem esett bajuk a baleset során.

Hirdetés

Fotó: Gombkötő Krisztián/BPK
Forrás: budapestkornyeke.hu 


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés