FOTÓK: Ráfutásos balesetben halt meg egy robogós kedd délelőtt a 3. kerületben

FOTÓK: Ráfutásos balesetben halt meg egy robogós kedd délelőtt a 3. kerületben

2021-06-29 Facebook
Hirdetés

Tragikus baleset történt kedd délelőtt a 3. kerületben. Életét vesztette eg robogós miután a mögötte érkező autós nekihajtott és szó szerint nekipréselte az előtte álló autónak- adta hírül a budapestkornyeke.hu

Mint írják, járművek egy irányba, az Árpád híd felé haladtak, amikor nem sokkal a Szépvölgyi úti elágazás után a sor hirtelen fékezett, valószínűleg egy gyalogátkelőn áthaladni szándékozó gyalogos miatt. A robogós és az előtte haladó autósok is időben megtudtak állni, ám a sor végén haladó, autómegosztós jármű sofőrje nem figyelt és már nem tudott időben lefékezni.

Úgy tudni a sofőr megpróbálta reflexből balra kikerülni a robogóst, de már nem sikerült és belerohant az álló sorba, a robogót beletolva az előtte álló autóba.

A robogó sofőrjét percekig próbálták újraéleszteni, de sajnos annyi vért vesztett, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Az ütközés erejét jól mutatja, hogy a robogós előtt lévő Ford is nekiütközött az előtte álló Dacia hátujának. A személyautók vezetőinek nem esett bajuk a baleset során.

Hirdetés

Fotó: Gombkötő Krisztián/BPK

Forrás: budapestkornyeke.hu 


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatóink

hirdetés


hirdetés