Hirdetés
Hírek
FOTÓK: Példás összefogással segítettek egy pihenőben ragadt kamionoson
FOTÓK: Példás összefogással segítettek egy pihenőben ragadt kamionoson
Hirdetés

A szigetszentmiklósi benzinkúton ragadt egy montenegrói kamionos miután lerobbant járműve.

Az alkatrészekre és a szervizre sajnos a határokon kialakult torlódások miatt egy hetet kellett várnia. Időközben elfogyott a pénze és az élelme, de egy arra járó sofőr segített neki, majd közzé tett egy segítségkérő felhívást a neten. .

Hála neki és rengeteg önzetlen, segítőkész embernek, a kamionoshoz hamar megérkezett a segítség. Többen is vittek neki ételt, italt és felajánlották segítségüket.

“Sziasztok! Azzal a kéréssel fordulok hozzátok…..

Van egy Lerobbant montenegrói kolléga a Szigetszentmiklósi Shell kúton. Egy hete várja az alkatrészt és a szervízt de sajnos a mostani szerb határhelyzet miatt nehezen érkezik…. A kollegának sajnos elfogyott a pénze, kajája, víze és már talán a reménye is. Aki teheti legalább egy konzervet adjon neki vagy amit tud. Pénzt nem akar elfogadni, sőt nem is kér segítséget senkitől. Én és a családom vittünk neki pár darab konzervet ami pár napra elég , friss kenyeret, és 1 karton vízet! (nem dicsekedni szeretnék, nem azért született ez a poszt!!!) Meglepödött amikor oda adtuk neki a csomagot, rögtön azt kérdezte, hogy mennyit fizessen. Természetesen mondtuk, hogy semmit….. A reakciójával amit nem részleteznék megfizetett mindent! Arra szeretnék megkérni mindenkit aki tud az segítsen neki amivel tud! Ne hagyjunk az út szélén senkit! Pacsi mindenkinek! Jó hétvégét kívánok! ”  – tette közzé a bejegyzést az egyik segítő.

Hirdetés

Update! 
“Sikerült összerakni a kamiont el tud vele indulni. Nagyon sokan segitettek neki, tele lett a fülkéje, Köszöni szépen mindenkinek de mostmár van mindene! Köszönöm szépen mindenkinek és mély respekt aki segített! Most jöttem el tőle jó volt látni mosolyogni, mintha nem ugyanazt az embert láttam volna mint mikor először voltam ott. Sajnos nem tudom megköszönni mindenkinek, de bebizonyítottuk, hogy kik is vagyunk! Nem hittem volna, hogy ennyien megmozdulnak. Szép estét mindenkinek!

Az idézett szövegben található esetleges helyesírási hibák a szöveg hitelességének megtartása miatt nem kerültek javításra!


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája