Hirdetés

 
FOTÓK: Nem adott elsőbbséget a Mercedes sofőrje. Hárman megsérültek
FOTÓK: Nem adott elsőbbséget a Mercedes sofőrje. Hárman megsérültek
Hirdetés

A győri rendőrök egy súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy 61 éves bodajki férfi közlekedett Mercedes típusú személygépkocsival Bőny külterületén, a 8152-es számú úton 2023. március 19-én 9 óra 30 perc körül.

Útja során egy útkereszteződéshez érve, az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére nem adott áthaladási elsőbbséget a neki balról érkező, 20 éves bábolnai sofőr által vezetett gépjárműnek, és neki ütközött.

A karambol hatására mindkét autó az útról lesodródott, és a Mercedes a tetejére borulva állt meg.  A balesetben a vétlen sofőr, illetve az okozó autó vezetője és utasa súlyosan megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Friss híreink itt.

Hirdetés

police.hu

Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy az út mellett elhelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” és az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblákra nagyobb figyelmet fordítsanak, az útkereszteződésekhez érve körültekintőbben vezessenek!

police.hu

Közlekedjenek türelmesebben, a reggeli és délutáni csúcsidőben még fokozottabban figyeljenek egymásra! A gépjárművezetés során igyekezzenek megérteni a másik sofőr vagy gyalogos szándékát, bosszankodás és türelmetlenség helyett legyenek előzékenyek, segítőkészek!

Hirdetés

police.hu
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés