Hirdetés
Hírek
FOTÓK: Maró hatású anyagot locsolt valaki parkoló autókra – Nettó 500 ezer forint jár a nyomravezetőnek
FOTÓK: Maró hatású anyagot locsolt valaki parkoló autókra – Nettó 500 ezer forint jár a nyomravezetőnek
Hirdetés

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya több büntetőeljárásban rongálás bűntette miatt folytat nyomozást.

Az eljárás adatai szerint 2021 nyarától az év végéig ismeretlen elkövető Fóton, parkoló autókra maró hatású anyagot locsolt, milliós károkat okozva ezzel a sértetteknek.

Pest megye rendőrfőkapitánya a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva nettó 500.000,- azaz ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát Pest megye rendőrfőkapitánya fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy elkövető személyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2897 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Fotó: police.hu
Hirdetés

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája