Hirdetés

Hírek
FOTÓK: Kötéllel kötötte vissza a leszakadt futóművet
FOTÓK: Kötéllel kötötte vissza a leszakadt futóművet
Hirdetés

Balesetveszélyes gépjárművet szűrtek ki a rendőrök a forgalomból Sajószentpéteren. Eljárás indult a sofőrrel szemben és a bevonták a közlekedésre alkalmatlan jármű forgalmi engedélyét.

A Sajószentpéteri Rendőrőrs egyenruhásai 2021. november 11-én 6 óra 30 perckor Sajószentpéteren, a Kossuth utcán állítottak le egy járművet. Az autó pont előttük haladt az úton és folyamatosan imbolygott a hátsó része, erre figyeltek fel a rendőrök.

Az ellenőrzés során a járőrök megállapították, hogy a tulajdonos gépjárművével úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy az autó alkalmatlan volt arra. A futómű híd ugyanis le volt szakadva, de olyan mértékű volt a korrózió, hogy azt már nem lehetett hova visszafogatni.

A miskolci férfi az autója műszaki hibáját egy kenderkötéllel „orvosolta”. A kötelet a vonóhorog kampóra erősítette és azt az alvázon keresztül a vezetői ülés konzoljához kötötte, így próbálva elkerülni, hogy ki ne essen a jármű alól a hátsó híd.

 

Megállapítást nyert továbbá az is, hogy a 2021. október 6-án vásárolt gépjármű átíratása sem történt meg 15 napon belül.

Az 55 éves sofőrrel szemben a rendőrök szabálysértési feljelentést tettek, a balesetveszélyes gépjármű forgalmi engedélyét pedig bevonták.

Forrás: police.hu
Hirdetés

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

 

Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés