Hirdetés
Hírek
FOTÓK: Kormány helyett csőfogó – Autótolvajokat fogtak a 18. kerületben
FOTÓK: Kormány helyett csőfogó – Autótolvajokat fogtak a 18. kerületben
Hirdetés

Megdöbbentő esettel találkoztak a Lőrinc-Kertváros Polgárőr egyesületének kollégái miután autótolvajokat fogtak az egyik éjjel.

Autófeltörés folyamatban! Szólt rádión a tevékenység irányítás, a 18. kerületi polgárőrök pedig azonnal megindultak  a helyszín felé. BRFK TIK folyamatos információi alapján sikerült a már mozgásban lévő jármű nyomára akadni, azonban nem várt fordulatot vettek az események – írja az egyesület facebook bejegyzésében.

A lopott járművet balesetveszélyesen vontatták, mivel az többször neki is ütközött a vontató járműnek.

A vontatmány mellé érve a polgárőrök észrevették, hogy kormány helyett csak egy fogó szolgált az egyik jármű irányítására.

Azonnal cselekedni kellett, hogy a renitens közlekedők mások életét ne veszélyeztethessék. A polgárőr-közterület felügyelő csapataink, az akkor már az álló járművek vezetőit intézkedés alá vonták, majd átadták a pillanatok alatt megérkező rendőri egységek számára.
A járművezetők nem voltak ismeretlenek a hatóságok számára, jelen és a korábban elkövetett bűncselekmények miatt a kerületi kapitányságra előállították őket. Elszámoltatásuk jelenleg is folyamatban van.
Hirdetés
Fotó: Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport-Öte
Forrás: Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport-Öte

 

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Dashcam

Hirdetés


Dashcam + kert

Hirdetés


Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Adatvédelmi beállítások