Hirdetés

Hírek
Fotók – Kamionos mentette meg a figyelmetlenül előző Suzukis életét
Fotók – Kamionos mentette meg a figyelmetlenül előző Suzukis életét
Hirdetés

A Rábapaty felé tartó Suzuki vezetője kamion előzésébe kezdett a 84-es főúton írja a 112press.hu

A szemből érkező kamion vezetőjének pár pillanata volt eldönteni, hogy önhibáján kívül darálóvá változtatja az utat, vagy próbál menekülőutat nyitni a személyautónak, amivel saját magát és az élőállat-szállítmányt is veszélybe sodorhatja. Az utóbbi mellett döntött és mindenki megúszta.

Hirdetés

Fotó: 112press
Rosszul mértem fel a távolságot – felelte a lap kérdésére a Suzukit vezető asszony, miközben az autómentőre várt.  Járműve bal eleje roncsolódott, a kocsi mozgásképtelenné vált, de a balesetben senki sem sérült meg.
Ebben kulcsszerepet játszott a Sárvár felé tartó, csirkéket szállító teherjármű vezetője, aki gyorsan felmérte, hogy a balesetet szinte lehetetlen elkerülni.
A Suzuki már a kamion mellett haladt, nem tudott volna visszatérni a sávjába. A sofőr szerintem nem vehette észre, hogy vele szemben haladok. Amennyire lehetett a padkáig kormányoztam a kamiont, de így is ütköztünk. Nagyon örülök neki, hogy nem történt komolyabb baj – mondta a balesetben vétlen kamionsofőr, aki később folytatni tudta az útját a szerelvénnyel.
Forrás: 112press.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés