Hirdetés

Hírek
FOTÓK: Jogsi nélkül vezetett egy lejárt műszakis roncsot – Egy gyerek ölben ülve utazott és ez még nagyon nem minden
FOTÓK: Jogsi nélkül vezetett egy lejárt műszakis roncsot – Egy gyerek ölben ülve utazott és ez még nagyon nem minden
Hirdetés

Jogosítvány nélkül vezetett a sofőr Hajdúböszörményben, hatan ültek az autóban, aminek a műszaki érvényessége le volt járva- adta hírül a police.hu

A rendőrök 2020. május 22-én 12 óra körül járőröztek Hajdúböszörményben, a Hadházi úton, amikor észrevettek egy személyautót, aminek a szélvédője be volt törve. A járőrök a gépkocsi után fordultak, amelynek utasai és sofőrje az egyenruhásokat meglátva azonnal kiszálltak az autóból. Már itt szembetűnő volt, hogy a személyautóban többen ültek, mint ami szabályos lett volna.

Az egyenruhások mind a hat személyt igazoltatták, és megállapították, hogy a sofőr eltiltás hatálya alatt vezetett. Azonban nem ez volt az egyetlen mulasztás.

A járőrök az autót is ellenőrizték, amelynek a műszaki érvényessége le volt járva és kötelező biztosítása se volt. De még itt sem ért véget a szabálytalanságok sorozata, az autó első szélvédője be volt törve, míg a hátsó ablakot ragasztószalag helyettesítette.

Észlelték továbbá azt is, hogy a járműben ülő hatodik utas egy kilenc hónapos kislány, akit nem gyermekülésbe ültettek, hanem a kezükbe fogtak.

Hirdetés

A járőrök a 30 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol az eltiltás miatt őrizetbe vették, a szabálytalanságok miatt pedig feljelentést tettek vele szemben.

 

Pár napja vesztette életét egy 1 éves kisfiú, aki édesanyja ölében ült (gyerekülés helyett), amikor beléjük rohant egy autós:

 

Az anya ölében utazott a gyermek, amikor egy tiloson áthajtó autó beléjük rohant – A gyerek életét vesztette – Bp-i Autósok Közössége

Forrás: police.hu


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Adatvédelmi beállítások