hirdetés

Velünk tartasz?
FOTÓK: Ittas volt a kerékpáros, aki egy autóssal ütközött Szombathelyen

FOTÓK: Ittas volt a kerékpáros, aki egy autóssal ütközött Szombathelyen

2021-06-08 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Pozitív értéket mutatott az alkoholszonda annál a nőnél, aki menetiránnyal szemben haladt kerékpárjával és összeütközött egy autóssal hétfőn este Szombathelyen – adta hírül a 112press.

A középkorú asszony a biciklijén ülve az egyirányú forgalmú kerékpársávban menetiránnyal szembe haladt. A kereszteződésbe érkező autó megállt elsőbbséget adott az ott érkezőknek, majd elindult. Ekkor hajtott elé a kerékpáros.

“Azonnal fékeztem és rövid úton meg is állt az autó – mondta el a Ford vezetője, aki azt is hozzátette, hogy világítóeszköz volt a kerékpáron, de szerinte az nem működött.”

A biciklis a testével betörte a szélvédőt. Az elsődleges adatok szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett, a mentők kórházba szállították.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a Szombathelyi Rendőrkapitányság. A rendőri intézkedés során a biciklis nővel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt mutatott, ezért vele szemben szabálysértési eljárás indult.

Fotók: 112press

hirdetés

Fotók: 112press

Fotók: 112press

Fotók: 112press

Forrás: 112press

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK