Hirdetés

Hírek
FOTÓK: Ilyen lett a Lada újdonsága a Niva Travel
FOTÓK: Ilyen lett a Lada újdonsága a Niva Travel
Hirdetés

December elején már felbukkant néhány kémfotó  a frissített Lada Niva-ról, most pedig hivatalosan is leleplezte újdonságát az AvtoVAZ orosz járműgyártó vállalat – adta hírül a hvg.hu

A friss modell nem a jó ideje már 4×4 nevet viselő VAZ-2121 típusjelzésű Niva utódja, hanem annak a Nivának a követője, amely a 90-es években VAZ-2123 jelzéssel és Chevrolet Niva néven futott a piacon és idén nyáron került vissza újra a Lada termékkínálatba. Ez a 80 lóerős 1,7 literes szívó benzinmotorral szerelt terepjáró nemrégiben bukkant fel a Lada kínálatában.

Az új Niva Travel orra enyhén hasonlít az új RAV 4 elejére, és bár az alap forma nagyjából megmaradt, az elődhöz képest mégis jóval modernebb lett  az egész autó megjelenése.

Hirdetés

Fotó: AvtoVAZ / Ilyen volt korábban a most ráncfelvarrt Niva

Kapható lesz normál és offroad változatban is, utóbbit többek közt az A oszlopra felvezetett légbeszívóról,a fényezés nélküli kerékjárati ívekről, valamint oldalsó műanyag borításokról lehet majd felismerni.

Fotó: AvtoVAZ

A kereskedelmi forgalomban várhatóan jövő év elején fog felbukkanni az újdonság, mely a gyár közleménye szerint fix négykerék-hajtással jön majd piacra. Extraként maximum az erős légkondicionálót, kényelmes üléseket, a multimédiás rendszert, a LED-es hátsó lámpákat illetve az elődhöz képest sokat javult hangszigetelést lehet felsorolni.

Fotó: AvtoVAZ
Fotó: AvtoVAZ
Fotók: AvtoVAZ / Forrás: hvg.hu


MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x