Hirdetés

Hírek
FOTÓK: Hetedikes kislány vesztette életét Tiszakanyáron, amikor elütötte egy traktor
FOTÓK: Hetedikes kislány vesztette életét Tiszakanyáron, amikor elütötte egy traktor
Hirdetés

Egy hetedik osztályos kislányt ütött el egy kanyarodó traktor, eddig tisztázatlan körülmények között. A kislány életéért derekasan küzdöttek a mentősök – még mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. Sajnos a gyors, gondos orvosi segítség ellenére a gyerek a mentőautóban elhunyt.

A hetedikes kislány a kereszteződésben lévő iskola konyhájához érkezett az ebédért, majd biciklire pattant és egy óvatlan pillanatban a sövény mögül a kanyarodó traktor elé került. Legalábbis ezt mondják a baleset helyszínén, ahol több tucat hozzátartozó várta az orvosok híreit.

Végül a kislányt életét stabilizálni tudták a szállításra, de a mentőben ismét újra kellett éleszteni, és ez már nem volt eredményes.

A nagy erőkkel kivonuló rendőrök biztosították a helyszínt a mentés idejére. A rendőrök rendkívül precízen és emberségesen jártak el, miközben a traktorost is védeniük kellett a kétségbeesett hozzátartozóktól.

Hirdetés

A traktort vezető férfi – aki a baleset miatt összeomlott -, zokogva mondta, hogy egyszerűen nem is tudja, hogy került a kislány a traktor elé.

A több órás helyszínelés idejére teljes útzár volt érvényben. A baleset körülményeinek tisztázását szakértők bevonásával folytatja a rendőrség. A kislánynak 7 testvére van, az egyik fiútestvére pár éve a Tiszába veszett.

Forrás: frissmedia.hu


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Adatvédelmi beállítások