VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Fotók: Hatalmas tégladarab zuhant az autóba Budakeszinél


SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Az eset április 12-én pénteken du. 17:05 és 17:15 között Budapest felől Telkibe jövet a Budakeszi Tüzép magasságában történt.

A posztoló a következőket írta le a Facebookon és az alábbi fotókat csatolta:

Kedves Telki környékiek! Szeretnék segítséget kérni, hátha találunk szemtanúkat.

Tegnap, április 12-én pénteken du. 17:05 és 17:15 között Budapest felől Telkibe jövet a Budakeszi Tüzép magasságában a lányomnak balesete volt.

Egy szemből nagy sebességgel érkező billencs/dömper egy már az úton lévő 3,5 kg-os szikla darabot valamelyik kerekével eltalált és a szélvédőjének csapott, valósággal berobbantva azt, fejmagasságban a vezető oldalon. Feltételezzük, hogy maga a kő valamelyik korábban arra haladó konténeres vagy a Telki bányából köveket szállító teherautóról eshetett az útra.

Mázli, hogy a lányom valószínűleg reflexből elhajolt, és így a kő a fejtámlába csapódott, de persze a szélvédő ezer darabra tört.

Mostantól megjelenhet
céged itt!
...Kérj ajánlatot...

A hátsó ülésen egy 3 éves ikerpár és egy nyolcéves kislány utazott, óriási szerencsére nekik semmi bajuk nem lett, illetve a lányom sem rántotta el a kormányt hanem a következő buszmegállóig elvezett és ott állt félre.

Kérdésem, van -e ilyenkor felelős, ha igen, ki az, mit lehet tenni, hogy egy ilyen esetet elkerüljünk, illetve van -e valaki, aki látta ami történt?

A dömper mögött több autó is jött, talán valaki olvassa ezt a bejegyzést. És köszönöm a BMW-s párnak akik megálltak segíteni amíg a férjem a helyszínre érkezett 🙏”

MEGOSZTOM:


Tetszik oldalunk?

ÉrdekelhetTámogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek