Hirdetés

Hírek
FOTÓK: Hamar elfogták a sofőrt, aki csúnya balesetet okozott, majd megállás nélkül elhajtott
FOTÓK: Hamar elfogták a sofőrt, aki csúnya balesetet okozott, majd megállás nélkül elhajtott
Hirdetés

A Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai másfél órán belül elfogták a balesetet okozó 60 éves férfit.

A 8126-os számú útra, Csákvár külterületére egy közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2022. április 8-án nem sokkal 11 óra után. A bejelentés után rövid időn belül a helyszínre kiérkező egyenruhások adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során a baleset egy szemtanúja elmondta nekik, hogy személyautójával haladt Csákvár irányába, amikor egy előtte haladó audi, a vele azonos irányba közlekedő mercedes előzésébe kezdett. A mercedes vezetője is előzni kezdett egy előtte, vele azonos irányba haladó járművet, azonban a manővert úgy kezdte meg, hogy nem vette észre, hogy őt egy szabályosan közlekedő audi már előzni kezdte, ennek következtében a két személyautó összeütközött.

Az ütközés miatt a vétlen autós, az útról letérve egy fának ütközött, majd jármű a tetejére borulva állt meg. A balesetet okozó sofőr megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendőrök, a rendelkezésre álló adatok alapján beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit másfél órán belül elfogtak és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállítottak, ahol segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt büntetőeljárást indítottak a 60 éves bicskei férfival szemben.

[AdSesne-A]

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x