hirdetés

Velünk tartasz?
FOTÓK: Gyorshajtó motoros ütközött figyelmetlen autóssal – A motorost előtte lévő nap is bemérték, 236 km/órával hasított

FOTÓK: Gyorshajtó motoros ütközött figyelmetlen autóssal – A motorost előtte lévő nap is bemérték, 236 km/órával hasított

2020-08-13 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Tihanyban, a Kenderföld utcában történt személyi sérüléssel járó baleset 2020. augusztus 11-én 12 óra 35 perckor. Egy autó a menetirány szerinti bal oldali parkolóba akart kanyarodni, amikor összeütközött a vele szemben közlekedő motorkerékpárral.

Az ütközést követően motorkerékpár és a vezetője átrepült a gépkocsi felett, majd a motor az útra, a sofőr az árokba esett, melynek következtében a 28 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Az autóban nem sérült meg senki. A helyszíni szemle során az elsődleges adatok szerint a motor jóval az adott útszakaszon megengedett legnagyobb sebesség – 30 km/óra – felett haladt.

A balesetben érintett motor egy nappal korábban, 2020. augusztus 10-én kora délután a 8-as számú főúton közlekedett egy keréken, és a megengedett legnagyobb sebesség – 90 km/óra – több mint kétszeresével, 236 km/órával.

 

hirdetés

 

A baleset körülményeit a Balatonfüredi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az egy nappal korábban történt gyorshajtás kapcsán pedig a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szabálysértési és közigazgatási eljárást kezdeményezett.

Forrás: police.hu

 


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK