FOTÓK: Frontális balesetet okozott az ittas ámokfutó, majd átült egy másik autóba és egy közeli trafikhoz ment
FOTÓK: Frontális balesetet okozott az ittas ámokfutó, majd átült egy másik autóba és egy közeli trafikhoz ment
Hirdetés

Balesetet okozott egy ittas sofőr vasárnap este Pátyon. A férfi és utasa az ütközés után kiszállt autójából és segítségnyújtás helyett elmenekültek. Később a férfi beült egy másik autóba és egy közeli kisbolthoz ment, ott kapták el.

Lapunknak nyilatkozott a vétlen autót vezető hölgy testvére. Elmondta, hogy a baleset vasárnap nem sokkal 19-óra előtt történt Pátyon, a Rákóczi Utcában. A vétkes autót vezető ittas sofőr áttért a szemközti sávba, ahol egy szabályosan haladó Audi közlekedett, melyet egy hölgy vezetett, mögötte pedig két gyermeke utazott. A nő időben észlelte a bajt, és félrerántotta a kormányt, így sikerült elkerülni a frontális ütközést, ám a két autó így is karambolozott.

A vétkes, erősen ittas sofőr ezután kiszállt autójából, segítségnyújtás nélkül elhagyta  a helyszínt, majd beült egy másik autóba amivel egy közeli kisbolthoz ment. Anyósülésen utazó hölgy társa az eset után szintén elmenekült a helyszínről.

A helyiek beszámolója szerint ugyanez az autós pár utcával feljebb majdnem elütött néhány gyalogost is. A helyszínre rövid időn belül kiértek a rendőrök, akik a kisboltnál elfogták a férfit.

Hirdetés

Az ütközés nagy erejű volt. A vétlen autó kereke is kitört

Később a balesetet okozó autó utasa is visszatért, fejét fájlalta, amit az ütközéskor vert be.

Úgy tudjuk a hölgy szintén ittas volt és azt mondta ő vezette az autót, ám szemtanúk ezt cáfolták.

Szintén a helyiek elmondása alapján a férfi rendszeresen vezetett ittas állapotban. Információink szerint alig egy hete kapta vissza jogosítványát, melyet korábban ittas vezetés miatt vontak be.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a férfivel szemben segítségnyújtás elmulasztása, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított eljárást.

 


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés