hirdetés

Velünk tartasz?
FOTÓK: Forgalommal szemben hajtott és balesetet okozott az M6-oson egy idős hölgy – Ezután megfordult és haza autózott

FOTÓK: Forgalommal szemben hajtott és balesetet okozott az M6-oson egy idős hölgy – Ezután megfordult és haza autózott

2020-12-11 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Két autó ütközött az M6 autópályán egy forgalommal szemben haladó gépjármű miatt, amelynek 77 éves sofőrje segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. Szerencsére a rendőrök fél órán belül azonosították – olvasható a police.hu közleményében.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. december 8-án délelőtt az M6 autópálya külső sávjában személygépkocsival közlekedett Százhalombatta irányából Érd felé egy idős asszony a forgalommal szemben. A vele ellentétes irányba haladó, szabályosan közlekedő gépkocsi sofőrje, hogy az ütközést elkerülje, satufékezett és az elakadásjelzőt is bekapcsolta.

A mögötte közlekedő jármű vezetője azonban a fékezésre kényszerült autó bal hátsó részének ütközött, majd a bal oldali szalagkorlátnak csapódott.

A két sofőr nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, mindkét kocsiban milliós nagyságú anyagi kár keletkezett.

A baleset okozásáért felelőssé tehető nő nem állt meg segítséget nyújtani, megfordult autójával és elhajtott.

police.hu

hirdetés

A helyszínre érkező rendőrök fél órán belül azonosították a közlekedési balesetet előidéző gépkocsit, valamint annak tulajdonosát. A 77 éves asszonyt a gárdonyi egyenruhások ercsi lakóhelyén érték utol, aki a cselekmény elkövetését szóban elismerte.

Elmondása szerint Százhalombattánál hajtott fel az M6 autópályára a forgalommal szemben. Annak ellenére, hogy látta a történteket, megfordult, majd ercsi otthonáig meg sem állt.

Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt indított eljárást.

police.hu

police.hu

Forrás: police.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK