Hirdetés

Gondolkodtató
FOTÓK: Fekete szombat: 4 baleset, 5 halott
FOTÓK: Fekete szombat: 4 baleset, 5 halott
Hirdetés

A police.hu szinte nem győzte kitenni a tegnap történt halálos balesetek.

Nem tudjuk mi történhetett – talán a hirtelen érkező melegfront -, de sajnos a mögöttünk álló szombaton 5 ember halt meg 4 különböző balesetben.

Egy 57 éves férfi vesztette életét Somogy vármegyében.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. május 20-án 17 óra körül a 6-os számú főút 248. kilométerszelvényében, Darány és Istvándi között – eddig tisztázatlan körülmények között – egy személyautó lehaladt az úttestről és fának ütközött. Friss híreink itt.

Hirdetés

Fotó: police.hu

A baleset során a járműben egyedül utazó, 57 éves pécsi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.


Egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze, amelynek következtében két személy elhunyt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. május 20-án 16 óra körül egy teherautó haladt a 306-os számú út 4. kilométerszelvényében, ahol frontálisan ütközött egy személygépjárművel. Friss híreink itt.

Fotó: police.hu
Hirdetés

Fotó: police.hu

Az ütközés következtében a teherautó az árokba hajtott, a személygépkocsi pedig kigyulladt, amelyben két személy elhalálozott.


Nagykátánál is tragédia történt:

A 3115-ös számú út 3-as kilométerszelvényében Nagykáta közigazgatási területéhez tartozó szakaszán közlekedett egy személygépkocsi, amikor 2023. május 20-án 16 óra 18 perckor – egyelőre tisztázatlan okból – lesodródott az úttestről, hídkorlátnak ütközött, többször megpördült, majd a szántóföldön állt meg.

A járművet vezető 54 éves nagykátai férfi a baleset következtében elszenvedett sérüléseibe a helyszínen belehalt. A gépkocsi jobb első ülésén utazó, 56 éves férfi utas könnyű sérülést szenvedett.


Ócsa magasságában történt balesetben egy 42 éves férfi meghalt, többen megsérültek.

Egy 47 éves hernádi férfi közlekedett személyautójával az M5 autópálya 30-as kilométerszelvényében a főváros felé vezető oldalon 2023. május 20-án 14 óra 00 perckor, amikor ezidáig tisztázatlan okból lehaladt az útról és árokba hajtott.

 

Fotó: police.hu

Az autó 42 éves férfi utasának életéért a kiérkező mentősök hiába küzdöttek, a helyszínen belehalt sérüléseibe. A gépkocsi sofőrje, valamint 42 éves női utasa súlyos, míg 33 éves női utasa könnyű sérülést szenvedett. – az eseteket közölte a police.hu.

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés