Hírek
FOTÓK: Erőszakkal több autót is elvett, majd mindegyiket összetörte egy ámokfutó férfi
FOTÓK: Erőszakkal több autót is elvett, majd mindegyiket összetörte egy ámokfutó férfi
Hirdetés

Rátámadt egy házaspárra, elvitte a kocsijukat, majd megvert egy sofőrt, és az ő teherautóját is elvitte egy almáskamarási férfi Békés megyében. Mindkét járművet összetörte, majd egy harmadikkal menekült, de a rendőrök elfogták.

Ámokfutást rendezett egy férfi 2021. december 10-én Békés megyében. Hajnali háromnegyed 3 körül Almáskamaráson megjelent ismerőseinél, majd azt kérte a házaspártól, hogy vigyék el őt autóval valahová. A pár nem akart eleget tenni a kérésének, mire az erőszakos férfi mindkettőjüket bántalmazta.

A megfélemlített nő és férfi ekkor megmondták neki, hogy hol a kocsijuk indítókulcsa, a férfi pedig elhajtott az autóval.

Nagykamaráson nekiütközött egy biciklitárolónak és egy álló kenyérszállító teherautónak. Ezután rátámadt a kenyérszállító sofőrjére, őt is megverte, majd a kenyereskocsival elhajtott, és Kétegyháza határában árokba borult vele.

Fotó: police.hu
Hirdetés

A baleset után bement egy tanyába, de amikor az ott lakók mentőt és rendőrt akartak hívni, továbbment.

Kétegyházán beült egy utcán álló kisteherautóba, amiben benne volt a kulcs.

Az Almáskamaráson, majd Nagykamaráson és Kétegyházán történtekről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja folyamatosan gyűjtötte, osztotta meg az információkat a megye valamennyi rendőrkapitányságának és határrendészeti kirendeltségének rendőreivel. Miután kiderült, hogy a férfi édesanyja Körösszegapátin lakik, az együttműködést Hajdú-Bihar megyére is kiterjesztették.

Fotó: police.hu

Ennek meg is lett az eredménye, az ottani körzeti megbízott 5 óra körül feltartóztatta az édesanyjához érkező férfit, majd a Biharugra Határrendészeti Kirendeltség határrendészei előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra.

A 21 éves férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele és testi sértés bűncselekmények miatt őrizetbe vette.

Forrás: police.hu

 

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés