Hirdetés
 
FOTÓK: Elütött egy balesetet szenvedett nőt, elmenekült, majd felgyújtotta saját autóját
FOTÓK: Elütött egy balesetet szenvedett nőt, elmenekült, majd felgyújtotta saját autóját
Hirdetés

Leszedték a rendszámot és felgyújtották autójukat, miután elütöttek és cserbenhagytak egy balesetet szenvedett hölgyet. Két férfit fogtak el gyanúsítottként a rendőrök.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. március 23-án este Somogyszil külterületén egy sofőr anyagi káros közúti közlekedési balesetet szenvedett, elvesztette uralmát az autója irányítása felett, majd árokba csúszott. A nőt –  miután kiszállt a járművéből –  az út szélén elütötte egy arra közlekedő Volkswagen Passat, amelynek vezetője megállás nélkül továbbhajtott. Az asszony a baleset következtében megsérült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendőrök azonnal elkezdték keresni az elkövetőket, egy szántóföldön hátrahagyva találták meg a keresett járművet.A helyszíni szemle adatai alapján az elkövetők megpróbálták felgyújtani a kocsit, amelyről a rendszámokat is eltávolították.

Hirdetés

Az igali rendőrök a kaposvári baleset-helyszínelő segítségével azonosítottak két büssüi lakost, akiket másnap elfogtak és előállítottak a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

A rendőrök a 33 éves és a 26 éves férfiakat segítségnyújtás elmulasztása bűntett és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a járművet pedig lefoglalták.

Forrás: police.hu


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája