Hirdetés

Hírek
Fotók – Ellopta kollégája autóját, majd részegen nekihajtott egy falnak miközben üldözték a rendőrök
Fotók – Ellopta kollégája autóját, majd részegen nekihajtott egy falnak miközben üldözték a rendőrök
Hirdetés

Az egyenruhások 2019. április 3-án 1 óra körül Debrecenben, a Petőfi téren észrevettek egy egyirányú utcában megforduló autót. A rendőrök az Opel után mentek, bekapcsolták a megkülönböztető fény- és hangjelzést, majd a gépkocsi sofőrjét megállásra szólították fel.

A rendőri jelzésre a járművezető gázt adott és megpróbált elmenekülni a járőrök elől.

A 20 éves férfi több közlekedési szabályt is megszegve próbálta a szirénázó rendőrautót maga mögött hagyni, azonban a Tevékenység Irányítási Központ közreműködésének köszönhetően további járőrautók kapcsolódtak be az Opel követésébe.

A menekülő autó nem sokkal később defektet kapott, de a sofőr ennek ellenére továbbhajtott a Vörösmarty utca irányába, ahol elvesztette az uralmát a gépkocsi irányítása felett és egy betonfalnak ütközött.

A rendőrök elfogták a rudabányai lakost és alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások előállították a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy munkatársa autóját vitte el, annak tudta nélkül.

A Debreceni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást vele szemben.

Forrás: police.hu

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés