Hirdetés

Hírek
FOTÓK: Ellopta a férfi az autót, hogy kipróbálja és azon tanuljon meg vezetni
FOTÓK: Ellopta a férfi az autót, hogy kipróbálja és azon tanuljon meg vezetni
Hirdetés

A szigetszentmiklósi rendőrök elfogták azt a 29 éves férfit, aki egy családi ház udvaráról kötött el egy kocsit, hogy azon tanuljon meg vezetni. Nem egész 30 percet autózhatott.

Egy 45 éves szigetszentmiklósi férfi 2022. január 11-én kora reggel vette észre, családi házának udvaráról autója eltűnt. Tárcsázta a segélyhívót. A helyi erők információik birtokában indultak a jármű keresésére, fél órán belül célt értek. A szigethalmi HÉV átjáróban pillantották meg a keresett autót, megállították, és igazolásra szólították fel a sofőrjét, majd vitték a kapitányságra.

A segédmunkából élő férfi részletes beismerő vallomásában elmondta, hogy egy éjszakai séta közben, pusztán kíváncsiságból ment be a ház nyitott kapuján.

Az udvaron parkoló kocsit meglátta, bepattant, mivel a kulcs is benne volt, jött az ötlet elhajt vele. Állítása szerint nem lopási szándék vezérelte, csupán ki akarta próbálni és megtanulni rajta vezetni.

Hirdetés

A 29 éves budapesti B. Kálmán ellen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Forrás: police.hu
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés