Hirdetés

Hírek
FOTÓK: „Csak menni akartam az autóval egy keményet” – mondta a rendőröknek
FOTÓK: „Csak menni akartam az autóval egy keményet” – mondta a rendőröknek
Hirdetés

Biztonsági övvel próbáltak elvontatni egy lopott autót Karancskesziben.

Egy helyi férfi november 11-én éjszaka Karancskeszi egyik mellékutcáján sétálva hirtelen ötlettől vezérelve betörte egy út mellett leállított autó oldalüvegét. A vezetéstől korábban eltiltott férfi filmekben látta, hogy a gyújtáskapcsoló vezetékeit kiszaggatva, azokat összekötve elindítható egy autó. Ezzel a módszerrel próbálkozott ő is, de nem járt sikerrel, ezért telefonon felhívta sógorát, hogy vett egy autót, de lerobbant, vontatással indítsák be.

A 26 éves férfi végtelen leleményességgel pótolta a vontatókötél hiányát azzal, hogy a már birtokba vett autó biztonsági övét kivágta, és azzal kötötte össze a két járművet. A vontatással sem járt sikerrel az elkövető, mert többszöri próbálkozása ellenére sem indult el a motor, ezért a szomszéd utcában hátrahagyta a kombit, és a műszerfalon talált aprópénzt magához véve távozott.

Hirdetés

Fotó és borítókép: police.hu

A rendőrök rövid idő alatt azonosították a 26 éves férfit, akit lakásán elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak, kihallgatásán beismerő vallomást tett. „Csak menni akartam az autóval egy keményet” – mondta a rendőröknek.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés